PRIMANJE LOPTE

Ovo ni Ronaldo ne može napraviti! Pogledajte majstorski potez Luke Modrića

Foto: Printscreen Youtube
Ovo ni Ronaldo ne može napraviti! Pogledajte majstorski potez Luke Modrića
16.01.2017.
u 11:50
Veznjak Real Madrida u osmoj je minuti susreta kroz noge propustio loptu, a onda je povukao petom i tako se oslobodio Adila Ramija
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić u utakmici sa Sevillom još je jednom pokazao da je majstor s loptom. Veznjak Real Madrida u osmoj je minuti susreta kroz noge propustio loptu, a onda je povukao petom i tako se oslobodio Adila Ramija. Sjajan potez kojega vjerojatno ni Ronaldo ne može izvesti...

Na Modrićevu žalost, njegov je Real na kraju izgubio 2:1 iako je vodio 1:0. Prvo je na oduševljenje navijača u Sevilli Sergio Ramos pogodio pogrešnu mrežu, a onda "se ukazao" Stevan Jovetić. Crnogorski napadač ove je zime stigao na posudbu iz Intera i u prve dvije utakmice zabio dva gola. Oba Realu.

>> Sevilla prekinula čudesan Realov niz od 40 utakmica bez poraza

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:01 16.01.2017.

muh vas bu tužil

KA
kanda
14:00 16.01.2017.

gdje je L kao Luka, M kao Modrić... tu je i oliver 7 s komentarima, strastveni navijač HajduGa i nogometni znalac veći i od Cruyffa. poklonimo mu se!

KA
kanda
13:34 16.01.2017.

izgleda da nitko u komentarima nije gledao utakmicu sinoć - Ronaldo uvjerljivo najgori igrač, Luka i Casemiro uvjerljivo najbolji. Naslov i nije daleko od istine, s obzirom na to da Ronaldo ovakve finte ne prodaje već godinama. Redovito radi više štete nego koristi pa se izvuče tap-in golovima i onda ljudi koji ne razumiju nogomet (a PUNO ih je) misle da je Bog. Ronaldo je najveća iluzija u povijesti sporta, a mamlazi bi ga poredili s Messijem.