KAKAV ZAOKRET

Ovo mijenja sve: UEFA platila engleskim klubovima da napuste Superligu?!

Foto: Reuters
Ovo mijenja sve: UEFA platila engleskim klubovima da napuste Superligu?!
21.04.2021.
u 11:30
Možda to objašnjava činjenicu da su Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus i Milan još uvijek dio te lige.
Pogledaj originalni članak

Engleska "šestorka" napustila je Superligu uz objašnjenje kako su željeli uslišati želje navijačima, očuvati imidž i slično. No španjolski Mundo Deportivo ekskluzivno doznaje da je Englezima UEFA ponudila novac kako bi istupili iz kontroverzne lige!

Izvor informacija ne navode, ali tvrde kako je riječ o "pozamašnoj svoti novca" koja je ponuđena od strane Uefe Manchester Cityju, Arsenalu, Tottenhamu, Chelseaju, Liverpoolu i Manchester Unitedu kako bi istupili iz Superlige.

Možda to objašnjava činjenicu da su Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Inter, Juventus i Milan još uvijek dio te lige. Koja, uzgred rečeno, postoji samo kao ideja, ne i službeno natjecanje.

Stoga, ukoliko je UEFA stvarno napravila tako nešto, onda je cijela ova priča stvarno bila blef, način na koji su koronakrizom pogođeni velikani željeli više novca u ovim teškim vremenima kad nemaju stabilne i konstantne prihode, na koje su navikli u normalnijim vremenima.

Šteta je samo, ako stvarno ima istine u blefu, pregovorima i dobivanju novca, što nisu malo promijenili navike po pitanju potrošnje.

>>> Pogledajte reakcije na Superligu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

AP
apathylolz
12:13 21.04.2021.

"Izvor ko i Index.hr🤣

AP
apathylolz
12:15 21.04.2021.

Hahaha Vecernji smrdi po jogurtu sav, sta ti pricas🤣🤣

PA
pale007
11:56 21.04.2021.

Braća Mamić su za ove "superligaše" šibicari...