Jutro nakon katastrofe

Ovo je vrištanje od smijeha što na mrežama rade Chelseaju i Sarriju

Foto: Press Association/Pixsell
Maurizio Sarri
Foto: Reuters/Pixsell
Maurizio Sarri
Foto: Press Association/Pixsell
Maurizio Sarri
11.02.2019.
u 09:42
Sarriju, igračima i navijačima Chelseaja se najpametnije neko vrijeme držati podalje od društvenih mreža
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Chelseaja pretrpjeli su u nedjelju svoj najteži poraz otkako je Premier lige, a činjenica je i to da su uz 6:0 na Etihadu još dobro i prošli. Mogao je Manchester City ubaciti još koju loptu u mrežu Londončana, ali su se 'građani' smilovali i utakmicu zaključili uz hat-trick Sergija Aguera, dva pogotka Raheema Sterlinga i gol Ilkaya Gundogana.

Očekivano, strateg modrih Maurizio Sarri se prvi našao na udaru kritika, premda će poznavatelji prilika u Chelseaju reći da je za sve nedaće i uprava kluba itekako prljavih ruku. Naime, baš kao i Antonija Contea, šefovi su ostavili Sarrija da se pati s momčadi punoj rupa, odnosno da gradi svoj takozvani Sarriball bez adekvatnih igrača tu taktiku.

Bilo kako bilo, jutro londonskom klubu nije donijelo mir, a sve govori da se Sarriju, igračima i navijačima Chelseaja najbolje držati podalje od društvenih mreža. Korisnici popularnih internetskih platformi ih naprosto uništavaju, a vi pogledajte u nastavku neke od objava koje su dobrano nasmijale.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.