Uživajte u majstorijama

Ovo je 5 najljepših poteza finala Svjetskog prvenstva!

Foto: FIBA
Ovo je 5 najljepših poteza finala Svjetskog prvenstva!
15.09.2014.
u 16:33
U utakmici je palo preko 200 koševa, moglo se vidjeti lijepih asistencija i blokada, a Fiba je odabrala pet najljepših i najboljih poteza s te utakmice
Pogledaj originalni članak

U finalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobijedila je Srbiju 129:92 i očekivano osvojila naslov prvaka. Nije to bila previše neizvjesna utakmica, SAD je dokazao da je u ovom trenutku daleko najjači, ali je susret obilovao lijepim potezima.

U utakmici je palo preko 200 koševa, moglo se vidjeti lijepih asistencija i blokada, a Fiba je odabrala pet najljepših i najboljih poteza s te utakmice.

Pogledajte video i uživajte u majstorijama košarkaša...

>>Amerikanci obranili naslov prvaka svijeta, Srbija na minus 37

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.