Napokon gotov

Otvoren stadion na kojem igramo s Kamerunom! Evo kako izgleda

Foto: DPA/PIXSELL
Arena da Amazonia
10.03.2014.
u 18:16
Stadion prima 44 tisuće ljudi, a rokovi izgradnje čak su se triput probijali zbog čega su se troškovi popeli na 250 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija drugu će utakmicu na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Kameruna u Manausu. Utakmica će se igrati u noći s 18. na 19. lipanj, a počinje točno u ponoć po našem vremenu.

Stadion Arena da Amazonia, na kojem će se igrati spomenuta utakmica, napokon je otvoren, a prva utakmica koja je na njemu odigrana je ona između Nacionala i Rema, a završila je 2:2.

- Sve je bilo u redu. Još su nam ostale neke sitnice, no spremni smo - kazao je guverner države Amazonas Omar Aziz.

Stadion prima 44 tisuće ljudi, a rokovi izgradnje čak su se triput probijali zbog čega su se troškovi popeli na 250 milijuna eura.

U videu pogledajte kako stadion izgleda...

>>Točno sto dana do otvaranja SP-a i utakmice Hrvatska – Brazil

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.