Milan Bandić

Otkrit ću vam tajnu, Biserka Petrović dala je ušteđevinu za spas Cibone

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Otkrit ću vam tajnu, Biserka Petrović dala je ušteđevinu za spas Cibone
02.09.2014.
u 21:06
- Deblokiran je račun kluba, plaćeni mnogi dugovi i dogovorili smo se s četvero vjerovnika zbog kojih je klub bio pod blokadom
Pogledaj originalni članak

Aco Petrović uspio je ispuniti svoje obećanje i Cibonu spasiti od blokade. Klub se nagodio s vjerovnicima, a to je potvrdio i sam Petrović.

- Deblokiran je račun kluba, plaćeni mnogi dugovi i dogovorili smo se s četvero vjerovnika zbog kojih je klub bio pod blokadom. Riješena je i velika većina dugovanja iz prošle sezone pa klub može punim plućima naprijed. Sad je pred nama drugi korak, a to je formiranje upravnog odbora mladim privrednicima koji nisu opterećeni prošlošću - rekao je Petrović.

A jednu zanimljivost vezanu uz cijeli slučaj u razgovoru za HTV uoči početka Hanžekovićeva memorijala izrekao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Otkrit ću vam i jednu tajnu. Biserka Petrović i njezin suprug također su sudjelovali sa svojom ušteđevinom koju su dali za spas Cibone. Točan iznos vam ipak neću otkriti, neka oni sami pričaju o svom novcu - rekao je Bandić.

>>Aco je uspio, Cibona je spašena!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

JO
JOSEPHBEL
22:16 02.09.2014.

Svaka Vam cast

LA
lanemoje
01:56 03.09.2014.

Bravo obitelj Petrović.

DU
Deleted user
04:49 03.09.2014.

Legenda sin legenda roditelji. Svaka čast. A vi mlatimudani sada opet zaj.... stvar. Ne znam tko će vas vaditi idući puta.