Vražićak jedan

Ronaldo kamerom 'zalutao' na savršenu guzu lijepe zaručnice

Foto: instagram.com/cristiano
Ronaldo kamerom 'zalutao' na savršenu guzu lijepe zaručnice
06.01.2019.
u 17:14
Portugalac je odmah po povratku s odmora otišao u teretanu
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo upravo se vratio u Torino s odmora iz Dubaija, pa odmah odlučio poraditi na tjelesnoj spremi. Kako bi u formi dočekao nastavak sezone i dvoboj protiv Bologne zakazan za 12. siječnja, bacio se na rad u teretani, a sa sobom je poveo i dio obitelji. 

U nedjelju je na Instagramu pokazao kako uz njega na vježbaju osmogodišnji Cristiano Jr te njegova zaručnica Georgina Rodriguez, uz čiju se guzu slatko nasmiješio.

Video je na Instagramu u samo tri sata skupio preko 12 milijuna pregleda, a lijepa Georgina dragom nije zamjerila na škakljivom kadru.

Potvrdila je to objavom na svom profilu, prikazom kako uživa u romantičnom zagrljaju Ronalda uz zalazak sunca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

UR
Uragan
21:23 06.01.2019.

Ronaldo. Tek sad Real vidi koliko im fali.

IL
ilijan
20:08 06.01.2019.

Koja glupost od članka

ME
Menjik
18:47 06.01.2019.

ne kužim u čemu je problem? pa takve žene svaki dan svoje dupetine stavlja na instagram ili fejs. sad je to odjednom ne primjereno.