Pohvale

Osman: Braniči u Premiershipu boje se Jelavića

Foto: Pixsell
Osman: Braniči u Premiershipu boje se Jelavića
30.04.2012.
u 15:21
– Kada je dolazio u klub, svi smo bili oduševljeni jer smo znali njegove kvalitete još iz Škotske
Pogledaj originalni članak

Briljantan start Nikice Jelavića u Premiershipu nikoga nije ostavio ravnodušnim. Na njegov račun svakodnevno stižu riječi hvale, a posljednji koji se pozitivno izrazio o Nikici jest njegov suigrač u Evertonu leon Osman.

– Kada je dolazio u klub, svi smo bili oduševljeni jer smo znali njegove kvalitete još iz Škotske. Protivnici u Engleskoj boje ga se jer su svjesni da može zabiti iz svake situacije. Zato ga moraju dobro čuvati, a zbog toga se više prostora otvara drugim igračima – rekao je Osman.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
dragogera
11:42 01.05.2012.

strasan igrac,uvijek isto ,nakon par mjeseci u klubu,postaje najbolji igrac i tako svaki put,gdje mu je kraj,sigurno manchester united ili chelsea.