Kladioničarski kutak

Oslabljeni Sammirov Getafe protiv mušterije Deportiva

Foto: Reuters/PIXSELL
Oslabljeni Sammirov Getafe protiv mušterije Deportiva
31.10.2014.
u 00:30
Getafe nije od Deportiva izgubio posljednjih pet međusobnih utakmica, još od 2009. godine!
Pogledaj originalni članak

Sammir protiv Harisa Medunjanina, tako se može svesti dvoboj Deportiva i Getafea u 10. kolu Primere. Obojica su ponajbolji igrači svojih momčadi i najvjerojatnije će biti od 1. minute na travnjaku, piše Goal.

Deportivo je kao domaćin lagani favorit, a nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i osam primljenih komada od Real Madrida, igra sve bolje. Pobijedio je Valenciju 3:0, a prošli vikend sa solidnim Espanyolom remizirao, nije bilo golova. Na 16. mjestu je s osam osvojenih bodova, a u La Coruni je nešto bolji nego na gostovanjima.

Getafe je na 12. mjestu s 10 bodova i u solidnoj je formi. Bio je tri kola neporažen, ali je pozitivan niz prošlu nedjelju prekinuo Atletico Madrid teško izborenom 1:0 pobjedom. Getafe je u gostima ove sezone osvojio samo 3 od mogućih 12 bodova. Treba istaknuti da će gostima od standardnih nogometaša nedostajati desni bek Arroyo, vezni Michel i napadač Vazquez.

Kvalitetom su ove momčadi podjednake, Deportivo ima nešto bolji napad, a Getafe obranu. Getafe nije od Deportiva izgubio posljednjih pet međusobnih utakmica, još od 2009. godine!

Ostale kladioničarske najave utakmica pročitajte na portalu Goal.com!

>>Sammir: Uzor mi je Modrić, a Mandžukić je savršen za Atletico

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.