PRVA HNL

Osijek slavio u Kranjčevićevoj i 'zakucao' Zagreb za dno ljestvice

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb - Osijek
06.12.2015.
u 16:47
Tomislav Šarić u 22. minuti zabio je za konačnih 1:0
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Osijeka pobijedili su na važnom gostovanju posljednjeplasirani Zagreb 1:0 i poboljšali svoju situaciju na ljestvici Prve HNL nakon odigranih 19 kola.

Bila je to predstava baš kao nebo iznad Kranjčevićeve i ozračje kakvo je napravilo svega 200 navijača - tmurno. Na kraju je i presudio svega jedan pogodak, onaj Tomislava Šarića u 22. minuti. Činilo se u tim trenucima da će biti još pogodaka ili barem velikih prilika no kao da su nogometaši obje momčadi već usnule zimski san.

I s time su sretniji, naravno, Osječani. Prvenstveno jer su sad osmi i izvan zone ispadanja. Imaju 18 bodova, a Slaven Belupo je na 17, ali i s utakmicom manje. Također, treba ih radovati što su u tri ovosezonske utakmice sa Zagrebom uspjeli osvojiti sedam bodova. Slavili su u prvom kolu kao gosti 1:0, zatim je bilo 0:0 i sad ponovno 1:0. Niti jedan pogodak nisu primili te učvrstili Zagreb na dnu sa svega osam bodova.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva još su dva kola i dok Zagreb čeka gostovanje u Zaprešiću i dolazak Rijeke u Kranjčevićevu, Osijek će ugostiti Dinamo te ići kod Splita.

>> Bez golova u Gradskom vrtu, Zagreb i dalje bez pobjede

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:03 06.12.2015.

Sigurno je bilo spornih sudačkih odluka,ali zamisli niko nije plakao zbog toga. I što sad.....sad ne možemo neki kvazi članak o lošem suđenju naškrabati. Osijek je pobijedio jer je zabio gol više od suparnika. Uf uf.

XX
xxx008
17:55 06.12.2015.

zadnjih par kola Osijek čak i lijepo igra a i nije izgubio utakmicu već dugo, zasluzuju prvoligaški status unatoč svim problemima.. Drži se Osječe!!