Hrvanje

Osam reprezentativaca gura Vindiju u favorite

Foto: Ilustracija
Osam reprezentativaca gura Vindiju u favorite
21.01.2010.
u 16:11
Smirili su se dojmovi nakon hrvačke sezone, u kojoj se, prvi put, odlučivalo o novom prvaku Hrvatske u razigravanju četiriju najboljih ekipa, u jeku su već pripreme za novo prvenstvo.
Pogledaj originalni članak

Hrvači varaždinskoga kluba Vindije mogu biti i te kako zadovoljni obavljenim poslom u prelaznom roku. Varaždinci će prvi kvalifikacijski turnir Prvenstva Hrvatske dočekati u najjačem sastavu.

– Dogovorili smo se već prije o dolasku na dvojnu registraciju kadetskog prvaka Europe Dominika Etlingera, a posljednjega dana prelaznog roka pridružili su nam se Božo Starčević i Siniša Hogač, koji su se u protekloj sezoni natjecali u dresu petrinjskog kluba Gavrilovića – obavijestio nas je trener Vindije, Pero Panić.

U godini u kojoj Vindija slavi 60 godina uspješnog rada, ponovno je okupljeno društvo koje već i prije prvog turnira slovi za glavnog kandidata za vraćanje titule prvaka u Varaždin.

– Ovog trenutka imamo šest seniorskih reprezentativaca. Osim dvojice novih ovdje su i naši borci, Sokol, Lipić, Koščević i Lizatović, s time da su Etlinger i Martin Bešenić također redoviti članovi mlade reprezentacije. Bešenić će, međutim, zbog operacije ramena propustiti prvi dio sezone.

Prvenstvo počinje prvim kvalifikacijskim turnirom 13. ili 20. veljače, a domaćin je HK Lika, aktualni prvak Hrvatske. Drugi turnir trebao bi se održati u Varaždinu, a točan termin odredit će se na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora hrvačkog saveza.

– Zainteresirani smo i za domaćinstvo jakom pojedinačnom turniru, seniorskom ili juniorskom prvenstvu Hrvatske – izjavio je Panić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.