U srpskoj ligi

Optužuju hrvatskog vratara: Kladio se da će primiti golove i – primio ih je

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL
Optužuju hrvatskog vratara: Kladio se da će primiti golove i – primio ih je
05.05.2014.
u 19:43
– Šimić je u Subotici ispuštao lopte kao da ga ruke ne slušaju – piše portal sandžakhaber.net, koji tvrdi da Šimić ima i kockarskih problema te da je dužan velike svote na sve strane
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Novog Pazara do proteklog vikenda bili su među kandidatima za plasman u Europsku ligu. No, poraz u Subotici od Spartaka (2:3) udaljio ih je od tog cilja, a cijeli grad sada bruji samo o tome da je glavni krivac hrvatski vratar Marko Šimić (28). Nekadašnjeg vratara Croatije Sesveta i Dinamovog juniora optužuje se da je namještao utakmice tako što se on-line kladio i uplaćivao velike svote novca da će njegova momčad primiti dva i više pogotka na utakmici. Činjenica je da je na posljednje tri utakmice primio dvaput po dva i jednom tri pogotka. Taman koliko je trebalo...

Bježao iz Irana

– Šimić je u Subotici ispuštao lopte kao da ga ruke ne slušaju – piše portal sandžakhaber.net, koji tvrdi da Šimić ima i kockarskih problema te da je dužan velike svote na sve strane.

Šimić je branio za Sesvećane do 2010. godine, kada je prešao u Jagodinu, a nakon dvije sezone je kratko branio u Iranu. Željela ga je dovesti i Crvena zvezda, a šuškalo se da bi prihvatio i poziv u srpsku reprezentaciju. “Naš sugovornik, koji je želio ostati anoniman, tvrdi da Šimić obilazi noćne klubove po Novom Pazaru. Vozi automobil Porche Cayenne, a u nogometnim krugovima kruži priča da je iz Irana pobjegao glavom bez obzira jer su ga uhvatili da je i tamo prodavao utakmice”, navodi sandžakhaber.net.

Nakon ovih priča Nedžad Dragolovčanin, predsjednik kluba, udaljio je hrvatskog vratara iz kluba.

– Šimić je suspendiran zbog nezalaganja u posljednjih nekoliko utakmica. Ispitat ćemo i istinitost priče o namještanju utakmica i provesti Zakonom propisane mjere. Sigurno nećemo dopustiti da se blati ime našeg kluba ma o kome bila riječ – rekao je Dragolovčanin.

Našeg vratara brani Zoran Njeguš, trener kluba, koji ga je na početku drugog dijela sezone doveo u Novi Pazar.

Pogoci sa 35 metara

– Pomoćni suci su nas oštetili u više navrata i izravno su utjecali na rezultat. Svi pričaju o tome kako je Šimić kriv za treći pogodak. Nije to baš tako. Pregledavajući snimku lijepo se vidi kako je pogodak postignut iz nedopuštene pozicije – istaknuo je Njeguš.

Redžep Korać, glasnogovornik kluba, rekao je kako Šimić nije dostupan za davanje izjava.

– Sigurno ovakve priče najmanje idu u prilog klubu. Razgovarat ćemo sa Šimićem da bismo zaštitili svoje interese – izjavio je Korać.

U utakmicama koje su prethodile gostovanju u Subotici, protiv C. zvezde (0:1) i Donjeg Srema (1:2) Šimić je primio pogotke udarcima s više od 35 metara, dok je u porazu Novog Pazara u Kruševcu (1:2) nespretno reagirao kod oba pogotka domaćina.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.