JE LI MOGUĆE?

Opet je to napravio! Joachim Löw pronašao dio tijela koji najviše voli mirisati

Foto: Printscreen Twitter
Joachim Löw
Foto: Reuters
Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
Njemačka - Slovačka
26.06.2016.
u 20:40
56-godišnji Nijemac ranije je uhvaćen kako kopa nos, zatim je zavlačio ruku s prednje strane gaća i to mirisao, no čini se da mu je najdraže osjetiti vlastiti miris ispod pazuha
Pogledaj originalni članak

Izbornik Njemačke Joachim Löw danas je opet pokazao neobičnu naviku mirisanja djelove vlastitog tijela. Löw je u utakmici sa Slovačkom (3:0) u osmini finala Eura pomirisao "sadržaj" ispod pauzha. I to je napravio dva puta zaredom.

56-godišnji Nijemac ranije je uhvaćen kako kopa nos, zatim je zvalačio ruku s prednje i strane gaća i to mirisao, no čini se da mu je najdraže osjetiti vlastiti miris ispod pauzha. Kamere su ga već nekoliko puta uhvatile kako to radi, a danas je ponovio svoju neobičnu naviku.

>> Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

AS
atilla sb 1986
20:50 26.06.2016.

malo ste naporni s tim.. kog više boli ona stvar za to. ajmo sad svaki hebeni dan. stvarno ste dno novinarstva. pljuc.

Avatar CHOW
CHOW
21:16 26.06.2016.

čovjek to radi nesvjesno; poznajem takve

BU
Bull7965
21:08 26.06.2016.

pa kaj, ja volim mirisat čučice pa me nitko ne osudjuje