LIGA PRVAKA

Olić zabio dva pogotka Marseilleu: Presretan sam, osjećaj je sjajan!

Foto: AFP
Olić zabio dva pogotka Marseilleu: Presretan sam, osjećaj je sjajan!
03.04.2012.
u 21:20
Velika je bila radost našeg napadača, dugo je čekao da mu trener Jupp Heynckes podari priliku za igru
Pogledaj originalni članak

Vratio se naš "kralj golova"! Ivica Olić napokon je zaigrao za Bayern i zgodicima u 13. i 37. minuti donio je bavarskom klubu 2:0 (2:0) pobjedu u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea. Suparnik Bayernu u polufinalu bit će madridski Real, ne dogodili su u srijedu planetarno čudo u Madridu...

Prvi je put Olić bio strijelac nakon ubacivanja Francka Riberyja s desnoga boka, ubačenu loptu s pet metara poslao je u mrežu lijevom nogom. Nakon pogotka, "Ola" je, dakako, zahvalio Riberyju, ali je i sprintom odjurio u zagrljaj Danijela Pranjića, koji je svoju priliku čekao na klupi. I dočekao ju je, ušao je u igru u 67. minuti umjesto Kroosa i dobro je odradio svojih 25 minuta.

Dodavač Oliću za drugi pogodak u 37. minuti bio je 19-godišnji tamnoputi lijevi branič s austrijskom putovnicom David Alaba – Ribery je povukao "kontru", produžio je loptu do Alabe, ovaj ju je ubacio pred vrata, a Olić, opet lijevom nogom, pospremio u mrežu s pet metara!

Velika je bila radost našeg napadača, dugo je čekao da mu trener Jupp Heynckes podari priliku za igru. I sad je tu priliku iskoristio na najbolji način i uz ovacije prepune Allianz Arene (66.000 gledatelja) ispraćen je s travnjaka u 75. minuti (zamijenio ga je Gomez)...

- Presretan sam, već dugo nisam zabio važne golove. Osjećao sam pozitivnu napetost, ipak je to bila četvrtfinalna utakmica Lige prvaka. Umoran sam, ali i sretan, sjajan je osjećaj kad znaš da si odlučio utakmicu – rekao nam je Ivica Olić nakon utakmice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr