bayernov napadač

Olić se vratio lakšim treninzima

Foto: Nenad Drmić
Olić se vratio lakšim treninzima
06.11.2009.
u 14:38
Bavarski nogometni gigant Bayern München objavio je na internetskim stranicama da se hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić jučer (u četvrtak) vratio treninzima.
Pogledaj originalni članak

Olić se ozlijedio 9. listopada na treningu hrvatske nogometne reprezentacije, kada je došlo do rupture njegova mišića lista desne noge.

"Tri i pol tjedna nakon ozljede Olić je odradio lakši trening i napravio još jedan mali korak povratku treninzima s ostatkom momčadi", piše na klupskim internetskim stranicama.

Dobra vijest za Bayernova trenera Louisa van Gaala je povratak Daniel van Buytena u momčad nakon ozljede gležnja, kao i činjenica da su igrači poput Thomasa Müllera, Arjena Robbena i Brena uredno odradili trening punim intenzitetom.

Što se tiče najveće zvijezde momčadi, Francka Riberyja (tendinitis u desnom koljenu), on također radi po individualnom programu, dok je Christian Lell zbog želučane infekcije van stroja.

Sljedeća utakmica koja Bayernu predstoji je subotnji derbi 12. kola Bundeslige u kojem na Allianz Areni dočekuje Schalke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.