Davorci u Madridu

Olić iznajmio stan svojim navijačima

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Olić navijači
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Olić navijači
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Olić navijači
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Olić navijači
21.05.2010.
u 21:51
- Znate li što mi je brat Marin rekao? Kaže neka sad proradi onaj vulkan, pa da ostanu u Madridu duže, ne bi imali ništa protiv - ispričao je raspoloženi hrvatski napadač.
Pogledaj originalni članak

Skupina od 16 najvjernijih navijača iz Davora i Slavonskog Broda, većinom Olićevih prijatelja iz djetinjstva, u veselom je ozračju u petak krenula put Madrida, gdje će večeras uživo pratiti finalni dvoboj Lige prvaka između Bayerna i Intera. Ondje će, naravno, bodriti hrvatskog reprezentativca koji im je nabavio ulaznice i pokrio sve troškove pomalo neuobičajene putne trase.

Nismo se čuli s Ivicom

Navijači su najprije posebnim kombijem potegnuli do Temišvara, odakle su zrakoplovom poletjeli put španjolske metropole. U Madridu će možda biti umorni, ali gladni i žedni sigurno ne – sa sobom su, naime, ponijeli i dvije pune košare kulena, kobasica, čvaraka, domaće šljivovice i drugih slavonskih specijaliteta.

– Moram priznati da se ovih dana nikako nisam uspio čuti s Ivicom, jedva čekam da se sretnemo i da mu poželim puno sreće u susretu s Interom. Dosad je igrao u puno velikih utakmica, ali ovo mu je ipak utakmica karijere. Ako sve protekne kako treba, zajedno ćemo se veseliti cijelu noć – rekao je Ivičin brat Marin Olić, koji dosad još nije propustio niti jednu veliku Olinu klupsku ili reprezentativnu utakmicu.

A Olić im je iznajmio peterosobni stan u centru Madrida.

– Nije bilo mjesta u hotelima, našlo bi se nešto izvan grada, a to im baš i ne bi odgovaralo. Uspio sam pronaći taj stan, platio sam 3000 eura i vesela ekipa ostaje ovdje do ponedjeljka –- rekao nam je Olić i dodao:

– Znate li što mi je brat Marin rekao? Kaže neka sad proradi onaj vulkan, pa da ostanu duže u Madridu, da ne bi imali ništa protiv, ha-ha.

Videozid u Davoru

Osim zastava i drugih navijačkih rekvizita, navijači su ponijeli i veliki transparent "Fan club Ivica Olić" s grbovima Davora i Bayerna te profesionalno dizajnirani Olićev dres, koje će razviti u 20.45 sati na stadionu Santiaga Bernabeua. Za večerašnju utakmicu živi cijeli Davor. U središtu mjesta bit će postavljen veliki zid ispred kojeg će se okupiti svi mještani i navijati za vatrenog napadača, a u planu su i javljanja uživo za 2. program HTV-a.

Svi su uvjereni da će u njihovo selo s 2500 stanovnika doći pehar Lige prvaka. Oni najsretniji to će činiti uživo na Realovu stadionu. Za razliku od Olićeva kuma Marijana Vovka, koji redovito pohodi njegove nastupe, Braslavu Ostojiću to će biti prva europska odiseja.

– Ola igra u životnoj formi. Onom blistavom igrom protiv Lyona pokazao je da ga nijedna obrana na svijetu ne može zaustaviti. Uvjereni smo da će biti čovjek odluke i da će barem jednom zatresti Interovu mrežu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EU
EUPatriot
22:00 21.05.2010.

Baš me zanima hoče li ti vjerni navijači za vrijeme SP stanovati u Cape Townu, Pretoriji, Johanesburgu ili Slavoniji..

EB
eustahije_brzić
06:43 22.05.2010.

Molim Vas ne radite to. Ne izmišljajte lažne nacije. Slovenija je državna tvorevina u kojoj žive Austrijanci, Hrvati, Srbi, Albanci itd...... Nemojte da djeca uče lažnu povijest.. Ne izmišljajte narode kao što su Slovenci, Bošnjaci itd.... Njihovi preci su znali tko su i što su, ne vrijeđajte ih.

Avatar Booyakasha
Booyakasha
10:23 22.05.2010.

Bosnjaci dobro znaju ko su i sta su! Bayern ce da zijani finale, mada ne volim Italijane.