BAYERN

Olić i Pranjić najavljeni u prvih 11

Olić i Pranjić najavljeni u prvih 11
03.12.2009.
u 19:08
Pod geslom "pobjednički se tim ne mijenja" trener Bayerna Louis van Gaal dočekuje utakmicu 15. kola Bundeslige, u kojoj je Bayern domaćin Borussiji iz Mönchengladbacha u petak.
Pogledaj originalni članak

- Imamo dvije vezane pobjede iza sebe i, što je još bitnije, imamo dvije jako dobre predstave. Na sreću, nema ozlijeđenih i zbog toga počinjemo s identičnih jedanaest protiv gostiju iz Mönchengladbacha - rekao je nizozemski stručnjak.

Njemački su mediji poslejdnjih dana najviše pohvala odaslali prema Oliću koji je bio strijelac i protiv Maccabija i protiv Hannovera (jednom je i asistirao), ali su isto tako naveli da je primjetan uspon forme drugog Hrvata u Bayernu Danijela Pranjića, koji je baš Oliću asistirao za pogodak kod Hannovera (3:0). Dakako, obojicu je Van Gaal postavio u momčad za petak.

Iako se treningu vratio oporavljeni Franck Ribery, on neće konkurirati za momčad u petak niti idućeg tjedna kada Bayern gostuje kod Juventusa u ključnom meču za prolaz u osminu finala Lige prvaka. Baš zbog tog ogleda Bayern svoj dio bundesligaških obaveza odrađuje u petak.

Bayern je četvrti, a Borussija iz Mönchengladbacha na 11. mjestu ljestvice.

Vjerojatni sastav Bayerna za petak: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber - Pranjić, Van Bommel, Schweinsteiger, Müller - Gomez, Olić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
matina
09:19 04.12.2009.

bravo hrvatski sinovi