Produljio s Hajdukom

Ohandza posalo poruku: Zahvaljujem se svima koji su me vrijeđali

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Jefferson de Jesus Santos - Franck Ohandza Zoa
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ohandza
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Ohandza
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Franck Ohandza
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
07.08.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 04. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Franck Ohandza. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
20.01.2017.
u 15:55
Želim ih podsjetiti da sam ja uvijek isti, onaj koji se bori za momčad i nikad ne očajava...
Pogledaj originalni članak

Napadač Hajduka Franck Ohandza nakon jučerašnjeg potpisivanja ugovora s Hajdukom oglasio se na Instagramu. Vjernost splitskom klubu produljio je do 2018. godine, a odaslao je poruku onima koji su ga vrijeđali.

- Pozdrav svima, želim zahvaliti svakome tko je odvojio i minutu vremena kako bi me vrijeđali i na taj mi način pokazali koliko me vole. Želim ih podsjetiti da sam ja uvijek isti, onaj koji se bori za momčad i nikad ne očajava. Hvala suigračima koji su mi bili podrška u ovim teškim trenucima za mene i moju obitelj. Uvijek sam osjećao posebnu ljubav prema Hajduku i to se nikad neće promijeniti, ma što se dogodilo - napisao je Ohandza koji će godišnje zarađivati 120 tisuća eura.

Dogovorio je i bonuse prema kojima će dobiti još 100.000 eura ako odigra 25 službenih utakmica u sezoni te 1.250 eura po svakom golu nakon što postigne pet golova.

>>Preokret: Ohandza produžio ugovor s Hajdukom i ostaje u prvoj momčadi!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.