TURSKI RELI

Ogier vodeći nakon prvog dana

Foto: Reuters
Ogier vodeći nakon prvog dana
16.04.2010.
u 20:46
Francuski vozač Citroën Junior Teama Sebastien Ogier vodeći je nakon prvog dana Turskog relija, četvrte ovosezonske utrke Svjetskog reli prvenstva, te ispred drugoplasiranog Španjolca Danija Sorda ima 5.5 sekundi prednosti.
Pogledaj originalni članak

Najbrže je vrijeme Ogier ostvario na tri od devet brzinskih ispita koliko ih je voženo prvoga dana, a na jednako je toliko dionica najbrža vremena ostvarivao i Norvežanin Petter Solberg, član momčadi Citroën C4, koji na koncu prvog dana za vodećim Ogierom na četvrtom mjestu zaostaje 18.5 sekundi.

Treće mjesto drži vozač Forda Mikko Hirvonen (+12.2s), šesterostruki svjetski prvak i aktualni lider Sebastien Loeb trenutno je na petom mjestu s 24.9 sekundi zaustatka za liderom, dok je bivši svjetski prvak u Formuli 1 (iz 2007.) Kimi Räikkönen trenutno osmi sa minutom i 50.6 sekundi zaostatka.

Turski reli, rezultati nakon prvog dana:

1. Sebastien Ogier (Citroën Junior Team)  55m32.7s

2. Dani Sordo (Citroën) + 5.5s

3. Mikko Hirvonen (Ford) + 12.2s

4. Petter Solberg (Citroën) + 18.5s

5. Sebastien Loeb (Citroën) + 24.9s

6. Jari-Matti Latvala (Ford) + 27.5s

7. Federico Villagra (Ford) + 1m42.9s

8. Kimi Räikkönen (Citroën Junior Team) + 1m50.6s  

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.