Sve su iznenadili

Odbojkaši se umalo potukli, a onda su napravili nešto neočekivano

Foto: Screenshot/You Tube
Japanci
Foto: Screenshot/You Tube
Japanci
Foto: Pixsell
Odbojka
30.03.2017.
u 20:53
Na All-Star utakmici japanske lige odbojkaši suparničkih momčadi Yu Yamamoto (24) i Takuya Takamatsu (29) umalo su se potukli
Pogledaj originalni članak

Iz Zemlje izlazećeg sunca dolazi nesvakidašnja scena s jedne odbojkaške utakmice. Na All-Star utakmici japanske lige odbojkaši suparničkih momčadi Yu Yamamoto (24) i Takuya Takamatsu (29) umalo su se potukli.

Nakon jednog poena i provokacije počelo je njihovo naguravanje. I kada su svi pomislili kako će njihov bliski susret završiti razmjenom udaraca oni su odlučili - poljubiti se.

>>Smijeh do suza u reprezentaciji: Pogledajte što je morao napraviti mladi dinamovac!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ME
melinda
21:06 30.03.2017.

Dogovor prije utakmice

MO
mobitel20
07:22 31.03.2017.

Obicna propaganda koja nema veze sa sportom. Promidzba sporta nema prodju, nego se koristi za propagandu.