VIŠE OD 4000 SUDIONIKA

Očekuje se rekordan broj sudionika na krosu SN-a

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Očekuje se rekordan broj sudionika na krosu SN-a
14.04.2011.
u 14:09
Na nedjeljnom krosu Sportskih novosti organizatori očekuju više od 4 tisuće sudionika.
Pogledaj originalni članak

Do sada je prijavljeno preko 3 tisuće učenika i učenica osnovnih i srednjih škola, a očekuje se i oko tisuću studenata iz Zagreba, Rijeke i Zadra. Zbog troškova su mnogi odustali od sudjelovanja, tako da je škola iz Imotskog jedina sudionica s juga u konkurenciji osnovnih i srednjih škola.

S natjecateljima će se družiti i uručiti im nagrade mnogi vrhunski sportaši poput člana stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Nikole Jurčevića, bivšeg tenisača Marija Ančića, bivšeg plivača Gordana Kožulja, bivšeg vaterpoliste Dubravka Šimenca, stolnotenisača Zorana Primorca, rukometaša Zagreba i hokejaša.

Za zabavni program bit će, između ostalih, zadužen i prošlogodišnji sudionik šoua Hrvatska traži zvijezdu Vilibald Kovač.

Zainteresirani se mogu prijaviti do početka natjecanja u 10 sati, a potrebna im je potvrda škole ili fakulteta o svom statusu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.