Svaka čast, majstore

Novo veliko priznanje za Luku: Cristiano dobio Zlatnu loptu, Modrić Srebrnu!

Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Ronaldo i Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
Luka Modrić
18.12.2016.
u 15:26
Luka je dirigirao igrom kraljevskog kluba i bio vrlo dobar sve do 105. minute, a onda ga je Zidane odlučio odmoriti i priliku je dao Mateu Kovačiću.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Reala u finalu klupskog SP-a pobijedili su Kashimu 4:2 i osvojili naslov svjetskog prvaka. Utakmica je ponudila pravu dramu, riješena je tek nakon produžetaka, a junak susreta bio je Cristiano Ronaldo koji je postigao tri pogotka. Prvi je zabio iz jedanaesterca u 60. minuti, a dva je zabio u produžetku kada se utakmica lomila.

Stoga ne čudi da je dobio glavnu nagradu kada su se poslije dijelila individualna priznanja za cijeli turnir. Portugalcu je pripala Zlatna lopta, a Srebrnu loptu dobio je naš Luka Modrić. Hrvatski veznjak bio je proglašen igračem polufinalne utakmice, a danas je nakon njegova udarca Benzema zabio za 1:0. Osim toga, Luka je dirigirao igrom kraljevskog kluba i bio vrlo dobar sve do 105. minute, a onda ga je Zidane odlučio odmoriti i priliku je dao Mateu Kovačiću.

Svaka čast Luki na novom priznanju!

>>Luka Modrić i Mateo Kovačić s Real Madridom postali svjetski prvaci!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
principjelannotsdp
16:54 18.12.2016.

Bravo za Modrića i Kovačića. Ne postaje se svjetski klupski prvak svaki dan. Nastavite širiti pozitivne odjeke za Hrvatsku u Europi i u svijetu. A trolovi neka ...

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:21 18.12.2016.

i mijatovića, mihajlovića i savićevića se dizalo u nebesa a di neće takvu klasu kao Luka.. najbolji igrač s ovih prostora

SM
siki_miki
15:49 18.12.2016.

steta, japanci fulali zicer za pobjedu u zadnjim trenucima regularnog dijela, ima taj real i srece...