Bivši trener Cro Copa

Novi izazov Marija Mlinarića: Privukli smo gotovo 50 tisuća ljudi

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Novi izazov Marija Mlinarića: Privukli smo gotovo 50 tisuća ljudi
23.03.2018.
u 12:35
Završni treninig akcije "25 dana izazova - zdrav život postaje navika" održat će se u subotu 24. ožujka u 12 sati na velikoj ljetnoj pozornici u Opatiji
Pogledaj originalni članak

U subotu, 24. ožujka u 12 sati, na velikoj ljetnoj pozornici u Opatiji (u slučaju lošeg vremena u Sportskoj dvorani "Marino Cvetković"), održat će se završni trening on-line akcije "25 nada izazova - Zdrav život postaje navika". Vodit će ga pokretač programa Mario Mlinarić, široj javnosti poznat kao jedan od dvoje trenera reality-showa "Život na vagi" ali i kao bivši kondicijski trener Mirka Cro Cop Filipovića.

Ovaj magistar kineziologije pohvalio nam se da je njegov program privukao gotovo 50 tisuća ljudi iz Hrvatske i svijeta koji su se u ovaj izazov uključili putem društvenih mreža, a završni trening na koji su pozvani svi koji se vole kretati bit će samo veliki finale.

Osim proglašenja četvorice finalista Izazova, sudionicima će se nuditi i nordijsko hodanje kroz povijest Opatije ili pak "wellness" u moru za one najhrabrije zajedno sa Opatijskim kukalima, družinom koja svakog 1. siječnja u novu godinu ulazi kupanjem.

Sudionici treninga moći će potražiti stručne savjete od dr. Dina Pavičića ili pak poslušati predavanje dr. Saše Piljeka na temu širenja svijesti od zdravlju, wellnessu i njegovom održavanju.

U večernjem dijelu programa, u Grand hotelu Četiri opatijska cvijeta, uslijedit će testiranja i internistički pregled finalista, nutricionističko savjetovanje, zdravi švedski stol, kiropraktika, akunpuktura... Osim toga, finalistima se smiješe i poklon paketi koji uključuju izvrsne "Saucony" tenisice, odjeću za treninge, Grawe zdravstveno osiguranje te poklone od TZ Opatije, Amadria Parka i HiPP-a.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.