Burna konferencija

Novi incident: Conor kasnio, oteo Alvarezu pojas i napao ga stolicom

Foto: Screnshot
Conor McGregor
11.11.2016.
u 19:48
Iako je Conor kasnio te time ponovno pokazao nepoštovanje, to je možda bila dobra stvar za preostale sudionike press konferencije, pa su djevojke i velteraši dobili priliku odgovoriti na neka pitanja fanova.
Pogledaj originalni članak

U New Yorku je održana press konferencija za UFC 205, koja je ponovno započela bez Conora McGregora, a kad je Irac pristigao umalo je došlo do incidenta. Time je ponovno uskočio u prvi plan pressice na kojoj je sudjelovalo još pet boraca, piše Fight Site.

Iako je Conor kasnio te time ponovno pokazao nepoštovanje, to je možda bila dobra stvar za preostale sudionike press konferencije, pa su djevojke i velteraši dobili priliku odgovoriti na neka pitanja fanova. Alvarez je brzo napustio pressicu dok se ne pojavi njegov protivnik, a on je pristigao nakon desetak minuta.

Čim je došao rekao je: “Ispričam se što kasnim, ali živo mi se je.. (I don’t give a fuck)!”. Došao je do Alvarezovog dijela stola te uzeo pojas prvaka lake kategorije i stavio ga kraj sebe. Alvarez je nakon toga pristigao i uzeo svoj pojas, gdje je nastalo prvo naguravanje. Nakon toga Eddie radi provokaciju te uzima svoju stolicu i baca ju iza Conora, na što ovaj istu stolicu uzima i nasrće na njega. Iako je dojam da je ovo bila izrežirana situacija, ipak je nabrijala fanove u dvorani, nakon čega je sve nastavljeno u normalnom tonu.

Do kraja press konferencije više nije bilo incidentnih situacija, jedino je napeto bilo prilikom sučeljavanja. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lakočemo
03:40 12.11.2016.

a mali folirant prve klase