SRBIJI IPAK POBJEDA

Novaku Đokoviću je 2013. počela loše, porazio ga Bernard Tomić

Foto: BigPictures/PIXSELL
Novaku Đokoviću je 2013. počela loše, porazio ga Bernard Tomić
02.01.2013.
u 18:41
Đokoviću je to prvi poraz u dvobojima s Tomićem (dosad je imao tri pobjede)
Pogledaj originalni članak

Poznati košarkaški stručnjak Dušan Ivković rezervirao ulaznicu za finale Australian Opena u kojem želi bodriti Đokovića

Najboljem je tenisaču svijeta Novaku Đokoviću 2013. godina počela loše – prvi meč i prvi poraz u dvoboju s australskim Hrvatom Bernardom Tomićem. Novak je bio nemoćan u srazu s australskom 20-godišnjom zvijezdom, poražen je sa 4:6, 4:6, pri čemu je svjetski broj jedan imao samo jednu priliku za oduzimanje suparnikova servisa. Dogodilo se to u Perthu, u sklopu drugoga kola Hopmanova kupa, natjecanja mješovitih reprezentacija, u meču između Australije i Srbije.

Zahvaljujući kasnijoj pobjedi Ane Ivanović nad 16-godišnjom Ashleigh Barty (6:2, 6:3) te uspjehu u miksu (Đoković i Ivanović protiv Tomića i Barty u tri seta), Srbija je na kraju ipak slavila ukupnu pobjedu sa 2:1 i osigurala nastup u finalu.

Đokoviću je to prvi poraz u dvobojima s Tomićem (dosad je imao tri pobjede), ali njemu je to natjecanje više kao priprema za Australian Open na kojemu brani naslov. Ako dođe do finala, u njemu će ga bodriti i poznati košarkaški stručnjak Dušan Ivković. Bit će na trenerskom seminaru u Singapuru i potom – pravac Australija, odmor i teniski finale.

U drugom susretu skupine A Italija je svladala Njemačku sa 2:1. Jedinu pobjedu donio je Nijemcima Tommy Haas u muškom dvoboju s Andreasom Seppijem (7:6 (3), 7:6 (7)).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.