SJAJAN POTEZ

Novak Đoković oduševio navijače nakon što ga je tinejdžer skinuo s teniskog trona

Foto: AMR ALFIKY/REUTERS
Novak Đoković oduševio navijače nakon što ga je tinejdžer skinuo s teniskog trona
22.03.2023.
u 11:49
19-godišnja teniska senzacija svrgnula je Đokovića s teniskog trona
Pogledaj originalni članak

Španjolac Carlos Alcaraz je osvajanjem naslova na ATP Masters 1000 turniru u Indian Wellsu po drugi put u karijeri došao na čelo pojedinačne ATP ljestvice najboljih tenisača svijeta, gurnuvši Novaka Đokovića na drugo mjesto.  Alcaraz ima 7420 bodova, 260 više od Đokovića. Treći je ostao Grk Stefanos Tsitsipas (5770), a četvrti Norvežanin Casper Ruud (5560). Poraženi finalist Rus Danjil Medvjedev je došao je sa šeste na petu poziciju (4330).

Najveći skok je napravio Kanađanin Felix Auger-Aliassime koji je sa desetog došao na šesto mjesto (3415). 19-godišnja teniska senzacija svrgnula je s trona Novaka Đokovića koji nije nastupio na Indian Wellsu i u Miamiju zbog toga što se nije želio cijepiti protiv koronavirusa. 

Srpski teniski as oglasio se povodom Alcarazovog preuzimanja broja 1 i oduševio tenisku javnost. 

- Čestitam Alcarazu. Apsolutno je zaslužio biti Broj 1 - kratko je rekao Đoković nakon što je izgubio poziciju prvog igrača svijeta od sjajnog Španjolca.

Ipak, Alcarazu neće biti lako sačuvati prvo mjesto, jer u Miamiju brani 1000 bodova i samo ako tamo osvoji naslov zadržat će broj 1. Ako to ne uspije, tamo će se vratiti Đoković i to pred sezonu kada se igra na zemljanim terenima. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
14:08 22.03.2023.

To je ironicno rekao, ocito nekima tesko razmisljat. "Apsolutno je zasuzio" jer kao on ne smije nastupati i stavljaju mu zabrane.

Avatar Moodleen
Moodleen
12:10 22.03.2023.

Već je podne i danas tek sad tekst o njihovom zemljaku džokonjiću. Kasnite, kasnite.... No, do kraja dana još stignete nadoknaditi raznoraznim člančićima o milevama i jovanima, kaj ne? Pa mora se civilizaciju informisati o svemu i svačemu kaj se događa u septičkoj.