Transfer

Nolito u Manchester Cityju

Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
Foto: Reuters/PIXSELL
Nolito
01.07.2016.
u 10:40
Španjolski reprezentativac koji je odigrao sve četiri utakmice na Euru u Francuskoj, 29-godišnji Nolito zabio je 39 golova u 103 utakmice koliko je odigrao za španjolskog prvoligaša Celtu Vigo
Pogledaj originalni članak

Španjolski napadač Nolito potpisao je četverogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, objavio je u petak na svojim službenim stranicama engleski prvoligaš. 

Španjolski reprezentativac koji je odigrao sve četiri utakmice na Euru u Francuskoj, 29-godišnji Nolito zabio je 39 golova u 103 utakmice koliko je odigrao za španjolskog prvoligaša Celtu Vigo u koju je došao 2013. Prije toga je branio boje Granade, Benfice i  Barcelona.

Novi trener Manchester Cityja Pep Guardiola je kao pojačanje već doveo australskog veznjaka  Aarona Mooya i Ilkaya Gundogana iz Borussije Dortmund.

– Učinit ću sve što trener bude tražio od mene, dat ću sve od sebe i napravit ću sve da ponovim što sam do sada pokazao u karijeri u različitim klubovima – rekao je Nolito.

>>Naši treneri osvajaju Europu: Cijeni se hrvatska struka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.