Išao u posjet

Nogometaš nestao nakon božićne zabave, mrtvo tijelo pronašli u Rajni

Foto: Press Association/Pixsell
Nogometaš nestao nakon božićne zabave, mrtvo tijelo pronašli u Rajni
02.01.2016.
u 17:29
Nakon božićne proslave u njegovu klubu, TSV Steinbachu, zaputio se u Pariz u posjet obitelji. No, kako nije stigao, obitelj je prijavila nestanak.
Pogledaj originalni članak

Mrtvo tijelo nogometaša Stevea Gohourija (34), pronađeno je danas u rijeci Rajni, priopćila je policija iz Düsseldorfa.

Branič koji je tijekom karijere nastupao i za Wigan, Borussiju Mönchengladbach te Makabi Tel Aviv, nestao je u prosincu. Nakon božićne proslave u njegovu klubu, TSV Steinbachu, zaputio se u Pariz u posjet obitelji. No, kako nije stigao, obitelj je prijavila nestanak. 

Okolnosti ovog slučaja još se istražuju, a Express piše da je 34-godišnji nogometaš u trenutku smrti bio pod utjecajem droge.

Navode se još neki detalji koji bi mogli biti uzrok tragičnog događaja - veliki dugovi Gohourija te ljubavna romansa koja je loše završila, a zbog čega je bio depresivan

Dodajmo kako je Gohouri odrastao u predgrađu Pariza, a 13 puta nastupio je za reprezentaciju Obale Bjelokosti.

>>Pretjerao s novogodišnjim slavljem? Nogometaš se ispovraćao na terenu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.