PLAZMA SIM

NK Adriatic iz Splita prvaci Hrvatske u malom nogometu

Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
08.08.2018.
u 17:14
Finalni turnir malog nogometa za 2007. održan je 7. i 8. kolovoza u Splitu
Pogledaj originalni članak

Split je u protekla dva dana postao centar Hrvatske u malom nogometu. Sportaši amateri iz cijele Hrvatske okupili su se na državnoj završnici u turnira u malom nogometu u Splitu Plazma Sportskih igara mladih.

Turnir se razigravao 7.kolovoza na terenima FESB Kampusa u Splitu, dok je 8. srpnja bio rezerviran za utakmicuza treće mjesto i veliko finale.

Prvo polufinale igrale su ekipe Kanfanariz Kanfanara protiv Željezničara iz Slavonskog Broda, a mali Brođani su se plasirali u finale rezultatom 0:2. Drugi finalist tražio se u dvoboju Adriatic iz Splita protiv No Limit iz Virovitice. Ponovljeni rezultat od 2:0 bio je na strani domaćina iz Splita.

No Limit su se uspjeli vratiti u utakmicu za treće mjesto i osvojiti broncu rezultatom 3:1.Finale je bilo dostojno jakih ekipa koje su se prijavile na turnir, a ekipa Adriatic slavila je na svom terenu i zasluženo osvojila prvenstvo Hrvatske rezultatom 3:0.

Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet
Mali nogomet

Nakon turnira održana je svečana dodjela medalja koje su ekipama podijelili Tomislav Gudić, direktor natjecanja Plazma Sportskih igara mladih i Gabrijel Crnković, voditelj turnira.Turnir je bio primjer fair play igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je bio i plasman na međunarodnu završnicu u Splitu koja će se održati od 20. do 25. kolovoza u Splitu.

Na velikom Međunarodnom finalu sudjelovat će državni prvaci iz Srbije, BiH i Hrvatske. Nakon malog nogometa na državnoj završnici slijedeHEP turnir u rukometu, stolni tenis i Kinder turnir u košarci koji će se održati od 9. do 11. kolovoza
Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu nezaboravne dane na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnih i srednjih škola da potpuno besplatno od travnja do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika). 

Igre se trenutno održavaju u 3 zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, s namjerom širenja u još veći broj zemalja. U proteklih 21 godinu Sportske igre mladih okupile su preko 1.500.000 djece i mladih.

Sve najbolje od Plazma Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama: Plazma Sportske igre mladih, Coca- Cola Cup Hrvatska i instagramu igremladih.hr

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.