LJUBAV BEZ GRANICA

Njoj je tek 20, a dečko joj ima 69 godina. Evo kako ju je osvojio

Foto: Facebook/Pixsell
Njoj je tek 20, a dečko joj ima 69 godina. Evo kako ju je osvojio
30.10.2019.
u 21:48
Ni 49 godina razlike nije bilo prepreka za ljubav...
Pogledaj originalni članak

Bivši šef Renaulta u formuli 1, Flavio Briatore, ima novu djevojku. 69-godišnji talijanski poduzenik u vezi je sa studenticom Benedettom Bosi koja je čak 49 godina mlađa od njega.

 Bosi je studentica prava koja zbog fakulteta trenutačno živi u Milanu. Talijanskim medijima nije promaknulo da je Briatore među njezinim pratiteljima na zatvorenom Instagram profilu.

Benedetta svoj privatni život skriva od medija i ne pripada svijetu glamura. No, tabloidi su objavili fotografije na kojima se vidi da su Briatore i studentica proveli romantičan vikend u Keniji na imanju ovoga bogataša.

Otkriveno je i kako ju je osvojio: budući da Briatore živi u Monte Carlu, poslao je automobil po nju u Milano. Nakon toga su njegovim privatnim zrakoplovom odletjeli u Rim gdje su u hotelu s pet zvjezdica proveli noć.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DD
dobar.d
00:50 31.10.2019.

Znači to se sada zove "studentica"...

BI
Biouskoli91
23:11 30.10.2019.

Ljubav prema novcu nema granica...

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
00:32 31.10.2019.

Znači istina je da cure vole trbuščić.