SUPERMARIO ODUŠEVIO

Njemački mediji: Olić razočarao, Mandžukić očarao

Foto: Reuters
Njemački mediji: Olić razočarao, Mandžukić očarao
26.09.2012.
u 12:00
Mandžukić je oduševio igrom protiv Wolfsburga, dobio sjajne ocjene i kritike, ali ostaje skroman: – Svi uživamo na travnjaku i zato nam dobro ide – rekao je Mandžo
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić danas je tražena medijska ''roba''. Junak pobjede Bayerna nad Wolfsburgom (3:0), u kojoj je zabio dva pogotka, skroman je kao i obično pa nije govorio  o sebi nakon briljantne partije. Jedinstvo momčadi, smatra, ključ je sjajnih rezultata.

– Možete primijetiti da svi uživamo u igranju. Svi se borimo jedan za drugoga na terenu i tako želimo i nastaviti. Ja uživam u svakom trenutku s ovom momčadi –  rekao je Mandžo koji nije slavio pogotke protiv svog bivšeg kluba.

Nekadašnji trener Felix Magath nakon poraza je rekao:

– Nadao sam se da nas Bayern neće shvatiti ozbiljno nakon našeg lošeg početka sezone i njihovih sjajnih rezultata. No moje nade brzo su splasnule – kazao je trener s nadimkom ''bič božji''.

Inače, Mandžukić je s pet postignutih pogodaka najbolji strijelac Bundeslige. Nakon sjajne utakmice protiv Wolfsburga Goal.com ocijenio ga je četvorkom dok je najbolju ocjenu dobio Ribery – 4.5.

''Francuz je bio odličan, u svakom trenutku opasan prema protivničkom golu, a Mandžukić je fantastičan igrač'', piše Goal.com, a i Bild ga isto hvali.

''Bayern je do pobjede došao na krilima Schweinsteigera i Mandžukića – prvog strijelca lige. Može li itko zaustaviti Bayern?''

Nažalost, Ivica Olić zaradio je kritike. U dresu vukova bio je bezopasan kao i svi njegovi suigrači.

''Bivši napadač Bayerna nije bio na razini. Odigrao je blijedo i jedini njegov pokušaj Neuer je obranio bez problema. Mandžukić je apsolutno očarao'', piše stranica Sky.de.

>> Mandžukić nezaustavljiv: Zabio dva pogotka bivšem klubu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
ivka.vg
14:57 26.09.2012.

Manđukić i Modrić će nas odvuči u Brazil na Svjetsko prvenstvo.... Daj im Bože zdravlja...

MA
makka76
16:17 26.09.2012.

tako je ivka, njima zdravlja, a Štimcu pameti...