Kvalifikacije za EP

Njemačka porazila Hrvatsku u posljednjoj minuti!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hrvatska U-19 reprezentacija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hrvatska U-19 reprezentacija
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hrvatska U-19 reprezentacija
20.03.2019.
u 18:09
U drugom susretu ove skupine Mađarska i Norveška su u Dugopolju igrale 0:0.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina starosti poražena je u susretu je prvog kola skupine 3 posljednjeg kruga kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. U Sinju je izgubila od Njemačke sa 1:2 (0:1).

Njemačka je povela u završnici prvog poluvremena preko Arpa (41.), na 1:1 izjednačio je Blagaić (57.), no na samom isteku dvoboja Burkhardt (90.) je osigurao pobjedu gostima.

U drugom susretu ove skupine Mađarska i Norveška su u Dugopolju igrale 0:0.

Utakmice drugog kola na programu su u subotu kada će Hrvatska igrati protiv Mađarske u Dugopolju dok će u Sinju igrati Njemačka - Norveška. Nastup na EP koje će se održati u Armeniji od 14. do 27. srpnja izborit će samo pobjednik skupine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TA
tarzan
20:16 20.03.2019.

Koliko je je Nijemaca u sastavu Njemačke?

ST
Stipan
18:31 20.03.2019.

Nijemci igraju devedeset minuta najmanje a Hrvati šezdeset kao i obično i to je to!

NO
Nordovest
12:50 21.03.2019.

Kod njemaca igraju najbolji a kod nas su igrači koji igraju polufinale Premiership International cup, četvrtfinale juniorske lige prvaka UEFA i koji su drugi u II.HNL, rezerve igračima koji su sedmi u II.HNL. Ali to je čića Miljan škola.