SP u skijaškim skokovima

Njemačka mješovita reprezentacija obranila naslov

Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
Njemačka
27.02.2017.
u 00:13
Za Njemačku su nastupili Carina Vogt, Markus Eisenbichler, Svenja Wuerth, Andreas Wellinger, a samo je Vogt bila u sastavu i prije dvije godine u Falunu
Pogledaj originalni članak

Njemačka mješovita reprezentacija u skijaškim skokovima obranila je naslov svjetskog prvaka na SP u Lahtiju, Njemačka je osvojila čak 36.2 bodova više od srebrne Austrije, odnosno 55.8 od brončanog Japana.

Za Njemačku su nastupili Carina Vogt, Markus Eisenbichler, Svenja Wuerth, Andreas Wellinger, a samo je Vogt bila u sastavu i prije dvije godine u Falunu. Za Vogt je ovo drugo zlato u Lahtiju, nakon što je i u pojedinačnoj konkurenciji prije dva dana obranila zlato iz Faluna.

Srebro za Austriju osvojili su Daniela Iraschko-Stolz, Michael Hayboeck, Jacqueline Seifriedsberger i Stefan Kraft, a broncu za Japan Sara Takanashi, Taku Takeuchi, Yuki Ito i Daiki Ito.

Rezultati:
1. Njemačka 1035.5
2. Austrija 999.3
3. Japan 979.7
4. Slovenija 961.4
5. Norveška 877.8
6. Rusija 864.0
7. Italija 846.3
8. SAD 802.2

>>Stefan Kraft svjetski prvak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.