Fiorentinin napadač

Nikola Kalinić: Sretan sam zbog hat-tricka, ali važna je pobjeda

Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
24.10.2016.
u 09:38
Kalinić je dva gola zabio u pobjedi u Liberecu protiv Slovana (3:1) u 3. kolu Europske lige te tri pogotka u nedjelju u gostujućem trijumfu kod Cagliarija (5:3) u 9. kolu talijanske lige
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igra u odličnoj formi. Fiorentinin napadač je u fantastičnom tjednu iza sebe zabio ukupno pet pogodaka.

Kalinić je dva gola zabio u pobjedi u Liberecu protiv Slovana (3:1) u 3. kolu Europske lige te tri pogotka u nedjelju u gostujućem trijumfu kod Cagliarija (5:3) u 9. kolu talijanske lige.

- Sretan sam zbog hat-tricka, ali važna je pobjeda. Ovako moramo nastaviti dalje - kaže 28-godišnji Nikola.

Viole su protiv Cagliarija zabile pet pogodaka i popravile gol-razliku. U jednoj utakmici Fiorentina je zabila pogodak manje, nego ukupno u prvih osam kola talijanske lige.

- Ništa se nije promijenilo? Uvijek igramo na isti način, radimo ono što trener traži od nas. U nedjelju smo stvorili više prilika koje smo znali iskoristiti - rekao je Kalinić.

- U posljednjim utakmicama  stvaramo mnogo prilika za pogodak, a sve ih više imam i ja. Rastemo u formi - podvukao je Nikola Kalinić.

Prvenstvo se nastavlja u srijedu utakmicama 10. kola, Fiorentina kod kuće igra protiv Crotonea.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JU
Jure7
10:17 24.10.2016.

Štaa ovaj čovjek više treba napraviti da bi bio prvi napadač? U biti, da dobije pravu priliku.. Pa serviser je prošli put stavio i Čopinu ispred njega....