UVREDE I PRIJETNJE

Nijemci žestoko vrijeđaju slavnog Bosanca, okomili mu se i na obitelj

Foto: Instagram
Nijemci žestoko vrijeđaju slavnog Bosanca, okomili mu se i na obitelj
23.04.2021.
u 19:26
"U posljednjih nekoliko dana dobila sam puno ružnih i vrlo uvredljivih komentara koji nemaju nikakve veze s mojim radom, a odnose se samo na mog supruga i njegov posao. Vrijeđaju ga kao osobu i istovremeno se napada cijela naša obitelj", napisala je Hasanova supruga.
Pogledaj originalni članak

Bayernu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, a najviše se priča o sukobu sportskog direktora Hasana Salihamidžića (44) i trenera Hansija Flicka (56).

Flick je zbog neslaganja s Bracom izrazio želju za odlaskom na kraju sezone što se nije svidjelo navijačima koji podržavaju njemačkog trenera.

Navijači su tako pokrenuli peticiju za smjenu Salihamidžića, no dio njih prešao je granice.

U posljednje vrijeme vrijeđaju ga i prijete mu na društvenim mrežama, a svoju "porciju" je dobio i Nick Salihamidžić (18) koji igra za klupske juniore.

"Svi smo dio Bayernove obitelji, nismo samo povezani s klubom, već smo navijači i ne idemo nikamo. Počnite se ponašati kao obitelj i zaustavite mržnju", napisao je Nick.

Navijači su vrijeđali i Salihamidžićevu suprugu Esther (na fotografiji sa Salihamidžićem) i slali joj ružne poruke.

"U posljednjih nekoliko dana dobila sam puno ružnih i vrlo uvredljivih komentara koji nemaju nikakve veze s mojim radom, a odnose se samo na mog supruga i njegov posao. Vrijeđaju ga kao osobu i istovremeno se napada cijela naša obitelj. Zamolila bih vas da se suzdržite od toga, to je nebitno i nema nikakve veze s navijanjem", napisala je Hasanova supruga.

U obranu Salihamidžića stao je i trener Bayerna Hansi Flick iako njih dvojica nisu u najboljim odnosima.

- Ne mogu to objasniti. Pokušajte zamisliti kako biste se osjećali da vam vrijeđaju obitelj. Ovo je prešlo granicu i osuđujem ovako ponašanje - rekao je Flick.

Hasan Salihamidžić devet je godina igrao za Bayern, a nastupao je još za HSV, Juventus i Wolfsburg. Iza njega je intrigantna životna priča, a tome kako je preživio rat u BiH, došao autobusom iz Hrvatske i postao legenda pročitajte OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

AN
Antonio1952
20:41 23.04.2021.

Previse je stranaca u Njemackoj i puno problematicnih pa me ne cudi da im sve vise smetaju. Nedavno su primili vise od milion izbjeglica koji se tesko integriraju. Najmanje pravo kritizirat Nijemce imaju balkanci koji su protjerali sve nijemce iz bivse juge, poslije ratovali medju sobom i na kraju svi navalili u Njemacku.

DU
Deleted user
11:03 25.04.2021.

naučite pisat .. svi izbosne su Bosanci

MA
Marin0021
16:30 24.04.2021.

Kaze: Jel imas svinjske nogice ? Nemam svinjske, ali imam sekine, hahaha.