A danas je zvijezda

Nije imao ni novčića: 'Možete li me snimiti, poslao bih fotografiju majci'

Foto: Pixsell/Reuters
Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
Sadio Mane
Foto: Pixsell/Reuters
Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
Sadio Mane
22.08.2019.
u 09:49
U početku mu je bilo teško i trebalo mu je vremena za privikavanje, često se nalazio u nezgodnim situacijama praznih džepova
Pogledaj originalni članak

Sadio Mané među glavnim je uzdanica Liverpoolova menadžera Jürgena Kloppa i trenutačno je jedan od najboljim igrača na Otoku. Nogometnu karijeru počeo je u Metzu gdje je stigao kao 19-godišnjak iz jednog sela u Senegalu.

U početku mu je bilo teško i trebalo mu je vremena za privikavanje, često se nalazio u nezgodnim situacijama praznih džepova.

Tako je bilo i u trenutku kada je snimljena ova fotografija. Mané je zamolio fotografa da ga snimi kako bi fotografiju poslao majci u Senegal.

'Vidio je da imam fotoaparat i zamolio me da ga snimim, želio je fotografiju poslati majci. Tražio sam ga e-mail adresu. Odmahnuo je glavom, pa mi je dao adresu kluba. Na kraju me pitao je li fotografija besplatna ', prisjetio se fotograf.

Osam godina kasnije Sadio Mané je igrač od koji strepe mnoge suparničke obrane... 

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar southman
southman
11:01 22.08.2019.

Trenutno po formi najbolji svjetski igrač !

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
09:52 22.08.2019.

a tko je majica