NHL LIGA:

Pittsburgh Penguinsi demolirali Arizona Coyotes šest razlike!

Foto: 'PAM PANCHAK'
Pittsburgh Penguinsi demolirali Arizona Coyotes šest razlike!
01.03.2016.
u 10:07
Jedina utakmica koja je sinoć odlučena u produžetku bila je ona između Detroit Red Wingsa i Dallasa, a sa 3-2 su slavili Red Wingsi.
Pogledaj originalni članak

Patric Hornquist je postigao svoj prvi hat trick u NHL-u, a Marc-Andre Fleury je upisao 43. shutout u karijeri nakon što su Pittsburgh Penguinsi sa 6-0 svladali sinoć Arizona Coyotes.

Hornqvist je zabio dva gola u prvoj trećini, a trećeg je u drugoj. Osim njega strijelci su bili još i Chris Kunitz, Kris Letang te Matt Cullen. Ovo je šesti uzastopni poraz Arizone. Penguinsi imaju prednost od tri boda ispred Philadelphia Flyersa u borbi za doigravanje Istočne konferencije.    

Jedina utakmica koja je sinoć odlučena u produžetku bila je ona između Detroit Red Wingsa i Dallasa, a sa 3-2 su slavili Red Wingsi. Dva gola za Detroit zabio je Andreas Athanasiou u regularnom dijelu utakmice, a pobjednički pogodak u produžetku iskorsitivši igrača više postigao je Pavel Datsyuk. Vratar Jimmy Howard je obranio 39 udaraca prema vratima Red Wingsa. Pogotke za Dallas postigli su Colton Sceviour i Vernon Fidler. Vratar Dallasa Antti Niemije upisao 30 obrana.

REZULTATI:

New York Rangers - Columbus Blue Jackets  2-1
Philadelphia Flyers - Calgary Flames      5-3
Pittsburgh Penguins - Arizona Coyotes     6-0
Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning 1-2
Dallas Stars - Detroit Red Wings          2-3 (produžetak) 
San Jose Sharks - Montreal Canadiens      6-2

>> Aktualni prvak Chicago slavio protiv vodećeg Washingtona

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.