Tijekom borbe

Nevjerojatno: MMA borcu od udarca ispalo oko

Foto: Screenshot
borba
17.12.2014.
u 09:04
Radilo se o umjetnom oku, kako se poslije doznalo, no u svakom slučaju prizor nije bio lijep, a vjerojatno je šokirao Johnstona koji je stigao do čudne pobjede
Pogledaj originalni članak

Ove subote na MMA borbi, koju nisu regulirale atletske komisije, u američkom Michiganu dogodilo se nešto stravično, gledajući iz perspektive MMA fanova i gledatelja, piše Fight Site.

Alan Grays i Jose Johnston su glavni protagonisti priče i same borbe, a kada je ovaj potonji opalio high kick koji je završio na glavi Graysa, borac, sudac i svi ostali su ostali u šoku.

Graysu je, naime, iz očne duplje ispalo niti manje niti više nego – oko. Radilo se o umjetnom oku, kako se poslije doznalo, no u svakom slučaju prizor nije bio lijep, a vjerojatno je šokirao Johnstona koji je stigao do čudne pobjede.

Rekli bi neki – bizarno...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
danielazg
09:40 17.12.2014.

strašno

DI
diskasting
11:33 18.12.2014.

kako se uopće možeš profesionalno boriti kad imaš umjetno oko ..... inače dobar High kick