kakav propust

Gori je bio samo legendarni Sivonjić: Svi mu se smiju zbog ovog promašaja

Foto: Vine screenshot
Gori je bio samo legendarni Sivonjić: Svi mu se smiju zbog ovog promašaja
05.03.2015.
u 12:27
Meireles je autor nevjerojatnog promašaja na utakmici četvrtfinala turskog kupa Fenerbahčea i Mersina.
Pogledaj originalni članak

Turski mediji zabavljaju se zbog poteza igrača Fenerbahčea Raula Meirelesa. On je, naime, autor nevjerojatnog promašaja na utakmici četvrtfinala turskog kupa protiv Mersina.

Iako je njegova momčad slavila 2:1 u gostima, ipak je Portugalčev potez obilježio utakmicu. I podsjetio nas na nevjerojatan promašaj kojim se u HNL-u ' proslavio Ilija Sivonjić.

Nakon lijepog prodora suigrač je dodao loptu Meirelesu, a on ju je samo trebao pospremiti u nebranjenu mrežu. Ipak, njegov udarac prošao je, na opće iznenađenje, pored vratnice.

>>Smije mu se cijeli svijet: Pogledajte najgoru simulaciju!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar jwayne
jwayne
13:13 05.03.2015.

Novinaru, kojim sportom si se ti bavio? Koja je tvoja referenca da imaš pravo proglašavati tko je gori i tko se komu smije!? Jesi li ti kada zaigrao u Prvoj HNL? Drugoj HNL? trećoj ... petoj ... Nogomet je sport, promašaji se dešavaju... kao što si se i ti desio svojim roditeljima i na kraju nama na večernjem.hr.