OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

Nevjerojatan koš Chrisa Paula

Foto: Reuters
Chris Paul
03.10.2009.
u 11:47
Momčad New Orleans Hornetsa i ove će sezone ovisiti o nadahnuću svojega vođe Chrisa Paula, a da bi mogli imati dobru sezonu dokazuju snimke s treninga tog NBA kluba.
Pogledaj originalni članak

Sjajni je košarkaš i razigravač sastava bio vrlo nadahnut na treningu na kojem je suigrače počastio nevjerojatnim ubačajem.

Pogodio je Paul koš okrenut leđima i to nakon što je lopta prvo udarila u zid, a potom se od parketa odbila u tablu i rasparala mrežicu.

Na utakmici to sigurno neće moći ponoviti, no tako namještena ruka vlasnika prošlosezonskih prosjeka od 19.4 poena i 9.9 asistencija, mora veseliti i njega i ostatak momčadi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AR
artini
19:24 03.10.2009.

Evo i video za one koji hoce pogledati http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Video-Chris-Paul-s-off-the-ceiling-trick-shot?urn=nba,193703