VRIJEĐAO GA JE

Neugodne scene u Engleskoj, slavni nogometaš napao navijača

Foto: PA Images/PIXSELL
Eric Dier
Foto: PA Images/PIXSELL
Eric Dier
Foto: PA Images/PIXSELL
Eric Dier
Autori Vecernji.hr, Hina
05.03.2020.
u 09:10
Napravio je ono što profesionalci inače ne mogu, a bi baš svi. Ali nije to smio - rekao je Jose Mourinho, trener Tottenhama
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Norwich Cityja izborili su plasman u četvrtfinale engleskog FA kupa nakon što su na gostovanju u Londonu pobijedili Tottenham boljim izvođenjem jedanaesteraca sa 3-2 nakon što je utakmica završila 1-1.

Tottenham je poveo u 13. minuti preko Jana Vertonghena, a izjednačio je švicarski Hrvat Josip Drmić u 78. minuti.

Kako se rezultat više nije mijenjao, ušlo se u lutriju kaznenih udaraca, a u junaka se prometnuo nizozemski vratar Tim Krul koji je obranio dva udarca igračima Tottenhama.

Nizozemac je zaustavio udarce Troya Parrotta i Gedsona Fernandesa, dok je Erik Lamela pogodio okvir gola. U suparničkim redovima promašio je tek Kenny McLean.

Domaći su navijači bili ljuti nakon poraza pa su krenuli i vrijeđati igrače, a sve je prešlo granice dobrog ukusa kada je engleski reprezentativac Eric Dier krenuo u obračun s navijačem na tribini. Došlo je i do naguravanja, a moralo je intervenirati i osiguranje. 

- Napravio je ono što profesionalci inače ne mogu, a bi baš svi. Ali nije to smio - rekao je Jose Mourinho, trener Tottenhama.

>>> Pogledajte izjave aktera nakon velikog derbija

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.