Treće pretkolo

Nema atraktivnih momčadi, ali ima dalekih putovanja

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Nema atraktivnih momčadi, ali ima dalekih putovanja
15.07.2010.
u 10:56
Već u petak plavi će doznati s kime će igrati u trećem pretkolu Lige prvaka, u susretima koji se igraju 27. i 28. srpnja te 3. i 4. kolovoza.
Pogledaj originalni članak

Nema tu zvučnih imena, Dinamo je nositelj i igrat će s jednim od deset navedenih suparnika (uđu li svi u drugo pretkolo). A nisu baš sigurni, primjerice AIK Stockholm naših Ivana Turine i Gorana Ljubojevića kod kuće je sa samo 1:0 pobijedio prvaka Luksemburga. Žilina koja je nedavno izbacila naš Hajduk, sad je izgubila na Malti od Birkirkare...

Prođu li plavi to treće pretkolo, igrat će u posljednjem pretkolu Lige prvaka (mogući suparnici su im Basel, Anderlecht, Kopenhagen, Hapoel Tel Aviv, Sparta Prag). Ne uđu li u to četvrto pretkolo, idu u kvalifikacije za Europsku ligu.

Ispadnu li u četvrtom pretkolu Lige prvaka, idu izravno u skupinu Europske lige.

Suparnici:

Bate Borisov (Bjelorusija)

Lech (Poljska)

Žilina (Slovačka)

Sheriff (Moldavija)

Debreceni VSC (Mađarska)

Omonia (Cipar)

AIK Stockholm (Švedska)

Bohemians Dublin (Irska)

Ekranas (Litva)

Aktobe (Kazahstan)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TR
treiler
11:28 15.07.2010.

trebat ce puno srece i hrabrosti koje nismo imali prošle godine protiv red bulla!

LI
list68
11:42 15.07.2010.

Svi ovi navedeni \"gore\" su prejaki za dynamo.

KA
Kamikaza747
12:11 15.07.2010.

Realno dinamo po transfermarktu je vrijedniji od bilo kojeg tu navedenog i po nekim vjerojatnostima bi trebal projti ovo pretkolo koje slijedi al iskreno najveć me je strah debrecena i sheriffa. Sheriff je nepoznat klub i još dalek a navodno dobar. Debrecen kolko se got mi rugali hajduku kaj su oni spušili od njih (mada i trebali bi jer su 5 komada u utakmici na poljudu dobili) je ipak nezgodan protivnik koji je igral u ligi prvaka, tak da bi s njima moglo biti čupavo. Bate, lecha i aik-a bi se zapravo najviše trebalo pribojavati jer su po vrijednosti najviše bliže dinamu al mislim da se njih može lakše dobiti nek salzburg prošle godine. Žilina se i neda baš al mislim da ju dinamo može prejti, ciprani su uvijek nezgodni, Bohemijans i ekranas bi bili idealni si sve mislim a Kazahstance smo već dobivali. Nakon tog pretkola dobimo spartu i evo nas ligo prvaka :D