Uoči borbe

Nećete vjerovati kakvu su 'spačku' Cro Cop i Drviš napravili fanovima u Japanu

Foto: Screenshot
Stipe Drviš
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Facebook.com
Cro Cop
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Mirko Miočić Cro Cop
Foto: Facebook
Cro Cop
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
24.09.2016.
u 23:44
Njih se dvojica uvijek odlično zabavljaju, a sve snimaju i objavljuju na društvenim mrežama. Primjerice, tako su u zračnoj luci u Frankfurtu snimali kako Mirko hvata pokemone.
Pogledaj originalni članak

Mirko Filipović sutra ujutro ponovno će se boriti, vraća se u Japan gdje će nastupiti u osmini finala Rizinova Grand Prixa. Cro Cop će se boriti s malo poznatim Korejcem Myung Hyun Manom, a očekuje se da će borbu uživo pratiti oko 20 tisuća ljudi.

Filipović se nalazi u Japanu sa svojom ekipom, u koju spada već duže vremena neizostavni Stipe Drviš. Njih se dvojica uvijek odlično zabavljaju, a sve snimaju i objavljuju na društvenim mrežama. Primjerice, tako su u zračnoj luci u Frankfurtu snimali kako Mirko hvata pokemone.

Ovoga puta japanskim su fanovima napravili "spačku", uvjerili su ih da je Drviš zapravo Co Cop pa im je Stipe potpisivao autograme, dok je Mirko sve snimao.

"Pored Cro Copa živoga (koji snima ovaj video), mene zamijene sa njim. Pa je li to moguće, dragi gledatelji", napisao je Drviš na Facebooku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

HH
helgin@hogar
02:17 25.09.2016.

promaja u glavama!

DU
Deleted user
09:54 25.09.2016.

Kad mi započinju tekst sa onim "nećete vjerovati" ne može ispasti dobro.

SE
seljacinaxxx
11:03 25.09.2016.

mirko je prije uvijek bio ok simpatican i skroman dok se nije uhvatio ovog drvisa kojeg se sjecam jos sa farme koji je bio medju najomrazenijim i najantipaticnijim ucesnicima