LIJEČNICI ZABORAVILI REĆI

Nećemo izbaciti CSKA iz Lige prvaka

Foto: AFP
Nećemo izbaciti CSKA iz Lige prvaka
09.12.2009.
u 10:13
Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da će moskovski CSKA igrati u osmini finala Lige prvaka, bez obzira na dvojicu igrača palih na doping-testu.
Pogledaj originalni članak

Podsjetimo, riječ je o Sergeju Ignaševiču i Alekseju Berezuckom, koji su nastupali pod djelovanjem supstanci s popisa nedopuštenih, dopinških sredstava.

Pod utjecajem Sudafeda, sastojka u lijeku protiv prehlade, obojica su braniča igrali trećeg studenog u gostujućem remiju Moskovljana kod Manchester Uniteda (3-3). Isti taj lijek UEFA propisom ne zabranjuje, ali se njegova uporaba u terapeutske svrhe mora prijaviti.

UEFA-ina Disciplinska komisija 17. prosinca će saslušati izlaganje dvojice CSKA-ovih igrača koji nisu imali pravo nastupa u utorak protiv Beşiktaşa (pobjeda Moskovljana 2-1). Vrhovno tijelo europskom nogometa ima pravo klub, ukoliko su njegova dva igrača koristila nedopuštena sredstva, isključiti iz natjecanja.

U ovom slučaju, potvrdili su u srijedu, to neće napraviti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:25 09.12.2009.

Jeb** ti UEFU! Pa da li su oni normalni! Ruse bi diskfalificirali! Da bi prosao jos jedan njemacki klub! Sto ne diskfalificiraju Francuze za namjerno igranje ruke! Ovo je samo primjer koliko je sve to pokvareno i kako nema cistog sportskog duha a nikada ga nije ni bilo u nogometu. Sve su to prevare i manipulacije! Previse je tu novca da bi ostao sportski duh cist!

Avatar marquis
marquis
11:00 09.12.2009.

Ako ih Platini izbaci ili kazni na neki nepravedan način (propusti ipak moraju biti kažnjeni, ali i novci su ovdje dovoljni, mislim da bi 10.000 - 15.000€ bilo zadovoljavajuće), tada treba poslati sve u tri lijepe PM jer sve više se nepoštena birokracija uvlači u nešto što bi trebalo biti uzvišeno i plemenito, dakle sport. Što je s Hanryem, Michel? Svoje ne damo, a tuđe poserimo!