Nenad Bjelica

Ne zanima me sad Atalanta, želim uzvratiti Hajduku

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Josip Regović/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Josip Regović/Pixsell
Nenad Bjelica
21.11.2019.
u 18:45
- Marko je interesantan, ostavio je u Dinamu dubok trag. Transferiran je za rekordan novac, imao je nekoliko godina pehova, a mi vjerujemo da bismo ga uspjeli vratiti na nivo kada je bio u Dinamu - prokomentirao je strateg Dinama mogući povratak Pjace
Pogledaj originalni članak

Premda nogometaše zagrebačkog Dinama idućeg utorka očekuje možda i ključna utakmica u borbi za europsko proljeće, ogled protiv Atalante, u mislima 'modrih' jedino je Hajduk i sutrašnji derbi na stadionu Maksimir.

- Teško nam je pao zadnji poraz od Hajduka i jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Radujemo se i vjerujemo da ćemo pokazati da smo najbolja momčad u Hrvatskoj. Ekipa je spremna, željna igre i pobjede - kazao je trener Nenad Bjelica dodavši: Ne pričamo o Atalanti, ne zanima nas to niti danas niti sutra. Samo nam je u fokusu pobjeda protiv Hajduka.

Derbi dolazi u nezgodnom trenutku za oba sastava, nakon reprezentativne pauze.

- Što više imamo reprezentativaca, to ih manje trenira s nama. Time je teže pripremiti momčad. Ali imaju dovoljno vremena da se oporave - dodao je strateg Modrih.

Bjelica je najavio kako će Dinamo igrati agresivno, disciplinirano, hrabro i samouvjereno.

- To su kvalitete koje trebamo imati sutra da bismo pobijedili. To su uvijek tvrde utakmice. Učinit ćemo sve da pobijedimo. Bilo bi jako dobro odigrati kvalitetno, pobijediti i napuniti se samopouzdanjem uoči toga što dolazi.

Osvrnuo se i na priče kako bi se krilni igrač Juventusa Marko Pjaca mogao vratiti u Maksimir na posudbu.

- Marko je interesantan, ostavio je u Dinamu dubok trag. Transferiran je za rekordan novac, imao je nekoliko godina pehova, a mi vjerujemo da bismo ga uspjeli vratiti na nivo kada je bio u Dinamu. Ali daleko je to od realizacije. Fokusirani smo na ovo što nas čeka - zaključio je Bjelica.

Dinamo dočekuje derbi na prvom mjestu ljestvice sa 34 boda, četiri više od Hajduka, a zagrebački sastav ima i utakmicu manje.

Pogledajte reakciju Dalića nakon plasmana na Euro

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cefog
cefog
19:28 21.11.2019.

Trаžіm muškаrса zа оtvоrenu vеzu! Моžete mе kontaktirati putem ovog portala - www.GetMeets.com