MATJAŽ KEK:

Ne shvaćam zašto nogomet ne žele više približiti navijačima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ne shvaćam zašto nogomet ne žele više približiti navijačima
04.10.2014.
u 18:41
- U meni ostaje žal jer bi na novom travnjaku na Poljudu to bila sasvim drukčija utakmica - rekao je Kek.
Pogledaj originalni članak

Hajduk i Rijeka odigrat će  prvenstveni ogled na stadionu u Dugopolju, a čelnici i treneri oba kluba smatraju da je takva odluka loša i štetna za nogomet. No Hrvatski nogometni savez često čini suprotno od želje onih koji se bave nogometom ili ga prate.

- Šteta što protiv Hajduka nećemo igrati na Poljudu. Ne sumnjam da će u Dugopolju biti dobar ugođaj, ali siguran sam da bi na Poljud došlo 15 do 20 tisuća ljudi. Još uvijek ne shvaćam zašto se nogomet u Hrvatskoj ne želi još više približiti navijačima. Svaki se incident potencira, a propuštaju ovakve prilike da se nogomet približi ljudima - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek i nastavio:

- Mislim da smo mi bili korektni, izašli smo Hajduku ususret koliko smo mogli. Ipak, u meni ostaje žal jer bi na novom travnjaku na Poljudu to bila sasvim drukčija utakmica.

>> 'Ispada da smo ovisni o Zagrebu i Splitu! Cirkus i sramota'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

HF
hrvoje.fric
19:48 04.10.2014.

evo i slovenac vidi da nekaj ne štima!

DU
Deleted user
19:14 04.10.2014.

Kek je pametan čovjek a naš HNS se vodi interesom. Mene interesira kakav je SAD bio interes HNSa. Moguće da je ono najgore.

HR
hr76
23:01 04.10.2014.

Morate promijenit sponzora, pa da umjesto na MaxTv-u utakmice ponovno idu na jednoj od besplatnih televizija. Ovi teovci su sve privatizirali, u drugim državama imate izbor različitih kablovskih operatera, a oni u Hrvatskoj neobjašnjivo imaju monopol nad Prvom ligom i ArenaSport kanalima! Novci rade izgleda i protiv zakona EU-a.