NEW YORK

Fenerbahče pobijedilo Brooklyn, Bogdanović zabio samo tri

Foto: Fenerbahče
Fenerbahče pobijedilo Brooklyn, Bogdanović zabio samo tri
06.10.2015.
u 10:05
Završilo je 101:96 za tursku momčad, a Bojan Bogdanović zabio je tri poena
Pogledaj originalni članak

Brooklyn Netsi nisu se proslavili na svom parketu protiv turskog Fenerbahčea. Izgubili su 96:101, a naš Bojan Bogdanović svom je bivšem klubu zabio tri poena za 17 minuta igre. I to sva tri s linije slobodnih bacanja.

No kao izgovor njemu, suigračima i treneru Lionelu Hollinsu može poslužiti to da im je ovo bila prva predsezonska utakmica pa su ruke i noge još uvijek teške. Ipak, ne treba ništa oduzeti ni sjajnim Turcima koji su pokazali da se mogu nositi s NBA igračima.

Najefikasniji kod domaćina je bio centar Brook Lopez sa 18 poena, dok su Turke do pobjede vodili Čeh Jan Vesely sa 18 i Srbin Bogdan Bogdanović sa 17 zabijenih koševa.

Nova NBA sezona počinje 27. listopada, a Netsi će prvu utakmicu odigrati dan poslije protiv Chicago Bullsa u svojoj dvorani. Prije toga će odigrati još pet predsezonskih dvoboja i sigurno se nadaju da će bolje izgledati nego ovaj za zaborav.

>> Četvrti Hrvat u NBA ligi: Duje Dukan potpisuje za Sacramento

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.