Vanja Udovičić

Navijam za Partizan, ali Robiju želim puno sreće!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Navijam za Partizan, ali Robiju želim puno sreće!
10.12.2010.
u 10:36
- Ne znam kakav je kao trener, ali Prosinečki bi svojom igračkom karizmom mogao pomoći Zvezdi - smatra Udovičić
Pogledaj originalni članak

Nakon dolaska Vanje Udovičića iz Beograda u Zagreb, sad bilježimo i jedan transfer u suprotnom smjeru. Robert Prosinečki preuzima treniranje Crvene zvezde. Kako na taj potez Žutoga gleda novopečeni žabac?

– Ne razumijem se nešto previše u nogomet, ali Prosinečkoga pamtim kao odličnog igrača. Šesta je Zvezdina zvijezda i kao takav sigurno može pomoći Zvezdi koja je u velikoj krizi. Navijač sam Partizana, ali Robiju želim puno sreće. Malo je posljednjih godina ostalo od tog rivaliteta između Partizana i Zvezde, ali Prosinečki bi mogao svojom karizmom pokrenuti stvari nabolje, što bi koristilo srpskom nogometu – kaže Udovičić.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
19:46 11.12.2010.

Draga gospodja Emilija, hvala Vam puno da ste rodili i odgojili takvog sina kao Robija! On je čovijek kakvoga bi svaka majka poželjela. ROBI je po svemu veliki i najbolji, prava dobrica. Ljudi ga vole i obožavaju gdje got i tako če bit i u Beogradu. Tamo ga puno više cijene i poštuju nego u njegovom gradu i državi, na žalost!