NAKON ZAPALJENE BENGALKE

Navijači Željezničara napali policajca

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Hajduk Željezničar
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Hajduk Željezničar
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Hajduk Željezničar
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Hajduk Željezničar
13.02.2010.
u 18:21
Prijateljsku utakmicu Hajduku i Željezničara na Poljudu obilježio je kratki sukob navijača gostiju i policije zbog zapaljene bengalke.
Pogledaj originalni članak

Naime, gostujući navijači zapalili su jednu bengalku. Jedan od policajaca krenuo je u intervenciju, ali se poskliznuo. Gostujući navijači to su iskoristili i u 30-sekundnom napadu dali nekoliko udaraca nesretnom policajcu.

Brzo su reagirali i ostali policajci te pritrčali u pomoć kolegi nakon čega su se gostujući navijači razbježali po tribini.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ŠB
Široki Brijeg
23:19 13.02.2010.

ma jadni navijači želje sigurno su nedužni kao i oni navijači sarajeva kad su došli u Široki B kad su mislili napraviti nered a DOBILI SU ŠTO SU TRAŽILI. NJih ne treba nikako puštati na utakmice, NEKA OSTANU U SVOM TEHERANU

BS
bstrabi2
08:22 14.02.2010.

Za to je Hajdukova uprava kriva.Pa tko od Hrvatski klubova još zove srbski klubova u goste?Pa se zna da je željeznićar srbski klub makar je u sarajevu...

LU
luena
09:45 14.02.2010.

Sramotno je svako ovakvo zbivanje,kako mozete takve nzvati navijacima...Pa to su sve huligani koji dolaze na utakmice da bi pravili *ra**a.....moz mislit bengalku zapalit.sto si tu istu nije zabio u usta pedercina... U grupama su uvijek jaki takvi,ali kad policija dodje bjezanija......brm brm ... :)