nije im 'sjelo'

Navijači izvrijeđali hrvatskog reprezentativca zbog fotke na kojoj je s atraktivnom plavušom!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marcelo Brozović, stolni tenis
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: FC Inter
Marcelo Brozović
30.09.2016.
u 17:10
De Boer je ovog tjedna vratio Brozovića na treninge, ali još uvijek mu ne daje priliku u utakmicama
Pogledaj originalni članak

Nogometašima Intera sezona nije krenula na najbolji mogući način, pogotovo u Europskoj ligi. Nakon što ih je u prvom kolu pobijedio Hapoel, jučer je u Pragu pobjedu protiv njih odnijela i Sparta koja je slavila s 3:1. Za to vrijeme Marcelo Brozović i dalje odrađuje kaznu koju je dobio zbog neprofesionalnosti, trener Frank de Boer izbacio ga je iz momčadi dok ne dokaže da je spreman podrediti se kolektivu.

Marcelo već neko vrijeme nije zaigrao za Inter, a ako se pitaju navijači Intera, onda ne bi trebao barem još neko vrijeme. Naime, nije ima najbolje ''sjela'' fotografija koju je objavio jučer na Instagramu, a na kojoj se dobro zabavlja u društvu atraktivne plavuše. Hrvatskog reprezentativca zbog toga su u komentarima napali razočarani navijači Intera.

"Dok je Inter u ozbiljnim problemima, tebi su samo selfiji na pameti”, “Sjajno!!! Izgubili smo, a što ti napraviš!! Sve pozitivno što su navijači Intera mislili o tebi palo je u vodu”, “Vidim da si jako razočaran i slomljen što si izvan momčadi dva tjedna”, samo su neki od komentara ljutitih navijača.

De Boer ovog je tjedna vratio Brozovića na treninge, ali još uvijek mu ne daje priliku u utakmicama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KO
korisnicc
18:46 30.09.2016.

Valjda bi im više pasala crnka.

AU
audiat
17:26 30.09.2016.

Boli njega za momcad.Vazno je da lova kapa.I zenske se lijepe.To je in.

NE
Nemanadimak
17:30 30.09.2016.

Bravo Marcelo :) Moras negde naci i motivaciju :) A ove glupane pusti sto te vrijedjaju oni nemaju pojma. Daj si potrazi neki dobar klub, ti si top igrac!